Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha zait sağlam hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman izlem eden bir firmayız.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir işçilike ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine Yangın Çıkış Kapısı göre değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen esas müessir bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kadar kabil.

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page